Impact in vorm en video

Video

Impact in vorm en video

Case

Triodos Investment Management staat voor impactvol investeren. Investeren met een positief financieel resultaat, maar ook met een positieve impact op de wereld. Aan ons de vraag om die missie vorm te geven in bewegend beeld en offline vormgeving.

Klant

Triodos Investment Management

Dienst(en)

Strategie Video Vormgeving & DTP 

Positieve resultaten vragen om extra aandacht. Zo ook de financiële jaarcijfers van 2019. In nauwe samenwerking met Triodos Investment Management schreven we een script en voice-over voor de video waarin Jacco Minnaar, Chair of the Management Board, de jaarcijfers presenteert. Maar een beeld zegt meer dan duizend woorden, dus dachten we mee over het verbeelden van de maatschappelijke impact die Triodos realiseert. En natuurlijk hebben we vervolgens gezorgd voor de productie, opnames en montage van de film.
Het eindresultaat? Een snackable video waarin kort en bondig de resultaten voor zich spreken!
Ook maakten we een versie zónder jaarcijfers, waarin we de impact van de Triodos-fondsen belichten.

Ook offline impact
Voor iedereen die nog moet worden overtuigd van de missie en impact van Triodos Investment Management, maakten we een serie one-pagers over de verschillende fondsen. Onze toegevoegde waarde: meedenken over de kern van de zaak. Want hoe korter, des te krachtiger. Dus schrappen, schuiven, passen en meten. Resultaat: de kern van ieder fonds op één A4. Om te verleiden en overtuigen, gedrukt maar natuurlijk ook digitaal in pdf-vorm.

Waar we trots op zijn
Het is altijd bijzonder fijn om met een opdrachtgever te werken vanuit gedeelde ambities. Triodos Investment Management staat voor échte impact, daar dragen we graag aan bij.
We zijn er trots op dat we – in een fijne samenwerking – tot de kern van de zaak zijn gekomen. Dat we het grote verhaal klein en tastbaar hebben kunnen maken. Zonder de impact ervan te verkleinen.