DDK

Officemanager (M/V)

Ben jij graag de spil van een bedrijf? En hou je van ‘dingen regelen’? Ben jij servicegericht en communicatief vaardig? Dan is deze vacature misschien iets voor jou!

Wij zoeken een officemanager, die zorgt dat ons kantoor op rolletjes loopt. Voor onze klanten ben jij het eerste aanspreekpunt, zowel per e-mail als per telefoon. Daarnaast regel je operationele zaken rondom personeel, zoals ziekmeldingen, loonmutaties en praktische zaken rondom in- en uitdiensttreding. Maar, bijvoorbeeld ook personeelsuitjes! Je bent verantwoordelijk voor onze facilitaire zaken, kantoorartikelen, boodschappen en licenties. En je ondersteunt ons bij het indienen van aanbestedingen. Kortom: een uitdagende, afwisselende en zelfstandige functie in een groeiende organisatie, met een stabiele, prettige en veilige werkomgeving.

Onze wensen:

  • Minimaal MBO+ denk- en werkniveau
  • Ervaring in soortgelijke functie
  • Pro-actief, nauwkeurig en sociaal vaardig
  • Sterke mondelinge en schriftelijke communicatieve vaardigheden
  • Uitstekende kennis van de Nederlandse en (bij voorkeur) ook Engelse taal

Wij bieden je een prima salaris, goede secundaire arbeidsvoorwaarden en doorgroeimogelijkheden.

DDK is een creative marketing bureau met een eigen ontwerpstudio. Gevestigd in Rotsoord, de creatieve en culturele hotspot van Utrecht. Hier voelt DDK zich thuis – omgeven door gezellige eettentjes, inspirerende flexplekken, onstuitbare startups en toonaangevende opleidingsinstituten. Neem vast een kijkje op www.ddk.nl.

We ontvangen graag je motivatie en CV. Die kun je sturen naar Mariette Boon via mariette@ddk.nl.