DDK

Expertise

Ons werk? Afpellen. Tot de kern komen. En dan weer opbouwen. Met een goed concept en effectieve content – in woord en beeld. Doen we allemaal zelf. Met onze opdrachtgevers natuurlijk. En als het nodig is met talenten uit ons netwerk.

Concept & strategie

Goede communicatie begint met goed denkwerk. We ontwikkelen concepten en strategieën met een stevige theoretische basis en jarenlange kennis en ervaring, maar vooral met beide benen in de werkelijkheid. Kritisch denken is onze tweede natuur – we gaan er nooit van uit dat iets wel zal werken omdat het goed klinkt. In plaats daarvan testen we wat wij denken om erachter te komen of het klopt. We pakken ons eigen idee en proberen er een speld tussen te krijgen. Pas als dat niet meer lukt, is het goed.

Media & PR

Met een goed doordacht mediaplan bereik je snel een grotere doelgroep. Daar kunnen wij je bij helpen. We werken nauw samen met de redactie van DUIC (De Utrechtse Internet Courant) en hebben veel ervaring met media-inkoop. Ook hebben we al talloze persberichten geschreven, die regelmatig letterlijk overgenomen worden.

Marketing & communicatie

De kern van ons werk. En de kern van marketing en communicatie is een merk of bedrijf dat beklijft. Wat maakt een organisatie uniek en hoe laten we de wereld dat weten? We hebben veel ervaring met volledige communicatieplannen, marketingmiddelen en contentstrategieën. De ene keer maken we een video, de volgende keer organiseren we een event en dan weer gaan we voor een magazine. Met onze scherpe projectmanagers, slimme communicatieadviseurs en creatieve contentmakers behoort het allemaal tot de mogelijkheden.

Vormgeving & DTP

We hebben onze eigen vormgevingsstudio die alles maakt van huisstijl tot infographic tot website. Zonder vorm gaat de inhoud immers verloren. De juiste vorm daarentegen versterkt de inhoud en brengt die tot leven. Daarom verbeeldt onze studio graag in elk stadium, ook als het alleen nog maar is om een indruk te krijgen van de mogelijkheden. We wachten niet tot het af is voordat we het laten vormgeven. We werken in elke fase samen met het vormgevingsteam. Zo ontstaat een creatieve en kwalitatieve wisselwerking.